Ogres novada karjeras pedagogu darba seminārs Ogres Kalna pamatskolā

13.septembrī Ogres Kalna pamatskolā norisinājās Ogres novada karjeras pedagogu darba seminārs. Dienas kārtībā bija tikšanās ar Lāsmu  Poļikeviču, personības izaugsmes kouču,  “ceļojums” pa Ogres Kalna pamatskolu karjeras pedagoģes Daces Ratenieces vadībā un pieredzes stāsti, sarunas, diskusijas, informācija par karjeras izglītības lomu 2024./25. mācību gadā savās skolās un novada līmenī.

Mūsu karjeras pedagogu kopienai ir pievienojušies jauni cilvēki – skolotāja Nataša no Birzgales pamatskolas un Sanita no Ogres Centra pamatskolas.

Svarīgākās atziņas: ir vērtīgi būt iedvesmotam un katra jauna informācija dod pārliecību par darbu,  ko darām. Dalīties pieredzē, sadarboties un redzēt karjeras izglītības pienesumu katrā mācību priekšmetā ir pamatmērķis. Palīdzēt, būt atbalsta plecam ir mūsu darbības rezultāts, jo pozitīva mācīšanās pieredze ir vajadzība katram Ogres novada jaunietim.

Katrā skolā ir cilvēki, kuri pārzin karjeras izglītību un izprot tās nozīmi mācību procesā. Atvērtu cilvēku pienesums, darbības rosina radīt jaukas lietas – par to runājām arī seminārā.

                Paldies, katram karjeras pedagogam, kurš atsaucas un ir atvērts palīdzēt mazāku un lielāku notikumu veidošanā, gan skolās, gan Ogres novadā kopumā.

Paldies Ogres Kalna pamatskolas direktorei Ilzei Butevičai un karjeras pedagoģei Dacei Ratniecei par viesmīlību, jauku uzņemšanu jaunajā Ogres Kalna pamatskolā

 Uz tikšanos darbos un notikumos, ON karjeras izglītības metodiķe –  Ligita Millere 2024.13.09.

Iepriekšējais Jomu vadītāji un metodiķi